Wandeltuin

De Leerkotte

Vakantiewoning De Leerkotte hoort bij de boerderij van familie Noppers. De voormalige varkensschuur is in 2009 vernieuwd en geschikt gemaakt voor vakantie. In de vakantiewoning vindt u 4 verschillende 2-persoons-kamers met elk hun eigen sanitair.

Elke kamer is ruim van opzet en daardoor ook zeer geschikt voor rolstoelgebruikers. Informeer naar de mogelijkheden rond vergoeding voor vakantie met zorg.

Maak kennis met Dineke en Piet Noppers en ervaar gastvrijheid met zorg.
‘Mensen die soms zorg nodig hebben, van een heerlijke vakantie laten genieten. Dat is steeds mijn ultieme doel’ vertellen Dineke en Piet. ‘Daarom hebben we deze B&B met zorgmogelijkheid overgenomen van de voormalige eigenaars. Als zeer ervaren ziekverzorgster/verpleegkundige wist Dineke Noppers waaraan ze begon.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-20.png

‘Als u houdt van rust en natuur dan bent u hier verzekerd van een onvergetelijke vakantie. Daar zorg ik persoonlijk voor. Als u wenst, bied ik hulp bij het aankleden en uw persoonlijke verzorging. Elke dag maak ik een heerlijk ontbijt voor u klaar.

Doelgroep

De Leerkotte is een kleinschalige vakantieboerderij die zich kenmerkt door gastvrijheid en persoonlijke aandacht. We richten ons primair op mensen met een zorgbehoefte en hun partner, gezin, familie en/of vrienden. Ook groepen tot 8 personen, inclusief 4 zorgvragers, zijn van harte welkom bij De Leerkotte.

Wandeltuin

De woonkamer van De Leerkotte biedt uitzicht op het, voor de Achterhoek, zo typische coulisselandschap. Houtwallen met kromme, oude eiken, vormen een bewegelijke zoom langs de weilanden.

Lekker even wandelen bij De Leerkotte? Genieten van de landschappelijke uitstraling? Of even lekker ontspannen onder hooiberg? Bij De Leerkotte is dit mogelijk.

Omgeving

Geesteren is een kleine buurtschap in de Achterhoek. Het dorpje met zo’n 1.200 inwoners, ligt dichtbij fraaie stadjes als Borculo en Lochem. Het behoort tot de gemeente Berkelland. De omgeving wordt gekenmerkt door de prachtige natuur. Gastvrouw Dineke Noppers geeft u graag uitgaanstips en ze kent persoonlijk de leuke adresjes in de omgeving. (www.gemeenteberkelland.nlwww.borculo.nl)